dilluns, 14 de juny del 2010

Un ocell???

Aquest dissabte vaig estar tot el dia a la Fira i Festa de les labors a Verges, a la paradeta de l'Associació de Labors de l'Empordà. Per sort, el dia va acompanyar i vàrem tenir una gran afluència d'aficionats a les labors. Vaig tenir l'oportunitat d'aprendre a fer ganxet en un dels tallers que hi havia (fa temps que en vull apendre!) Gràcies Paloma per la teva paciència.
I aquí teniu el resultat: un ocell


per davant
per darrera


5 comentaris:

  1. Nena que xulo !!
    Hi het va donar temps ?
    Si que va cundir el dia, m'agrada molt que poguesis fer alguna cosa,ja que amb la parada de l'associació i tot plegat, feineta vas tenir !!Felicitats!!!

    Angels Hugas

    ResponElimina
  2. Que bonic et va quedar !!!!!

    Va ser un dia genial !!!! Us felicito a totes les organitzadores en especial a l'ANGELS i a tu !!!!

    Gracies per tot !

    Un petó

    ResponElimina
  3. Ostres, que bé! Jo fa poc que he après a fer ganxet, però segur que tu t'ho has passat millor aprenent-ne (jo ho he fet majoritàriament a través d'internet...). L'ocellet t'ha quedat maquíssim!!

    ResponElimina
  4. Molt bé Lourdes, et felicito per l'ocellet, jo vaig tenir a la teva cunyada en el taller fent mussols per el teu germà.
    Vaig intentar fer el taller que tenía al meu costat,però no vaig tenir temps ni de fer dues puntades, vaig tenir el taller tot el dia a tope, m'ho vaig passar d'alló més be, ara a pensar en el del proper any.
    Una abraçada.

    Florin

    ResponElimina
  5. No conocía tu blog. Qué pajarito tan mono!!

    Saludos
    M.

    ResponElimina